Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Friptura la capac cu ardei
Timp total
1 oră și 20 minute
Ingrediente
-700 gr pulpa de porc
-1 ardei (ardei gras)
-usturoi
-ulei
-vegeta
sare
piper
-apa
-varza acra
Recomandări
1
Sosul Veloute - Ce este și cu ce se mănâncă. Rețeta originală explicată pas cu pas
2
Cât rezistă ouăle în frigider. Ghidul esențial pentru depozitarea corectă a ouălor
3
Spanac la cuptor - rețeta ușoară și delicioasă
4
Macrou la cuptor cu lămâie și usturoi
5
Cartofi cu spanac
6
Fulgi de hrișcă cu iaurt - un mic dejun sănătos și rapid
7
Dovlecel pane în stil grecesc (Kolokythakia tiganita)
8
Cum se gătește corect bulgurul și cât timp se fierbe
9
Pui cu broccoli la tigaie
10
Dovlecei la cuptor cu ouă și brânză
Trending
Cozonac
Cozonac simplu cu stafide
Aperitive și gustări
Brioșe cu cașcaval, șuncă și măsline
Prăjituri
Brioșe cu cafea - combinația ideală pentru iubitorii de dulce și cafea
Prăjituri
Guguluf marmorat - desertul ideal pentru familie și prieteni
Aperitive și gustări
Pastă de conopidă - aperitiv delicios și ușor
Prăjituri de post
Biscuiți de post cu borș - simpli, rapizi și gustoși