Retete cu Carne De Vitel

Saltimbocca Alla Romana

O felie de carne de vitel, adica frageda si roz, batuta cu ciocanul de carne, se pune deasupra o felie de prosciutto (cotto) si o frunza de salvie fixata cu o scobitoare.

Tocanita cu carne de vitel

- 300 gr carne de vitel- 150 ml smantana- 1 ceapa- 1 catel de usturoi- 1/4 ardei rosu- 4 linguri de ulei- sare- piper- boia de ardei- pasta de ardei iute- 2 linguri de faina- un cub Knor de vita

Musaca de spanac cu carne de vita

1/2 kg carne de vitel1 kg spanac6 oua2 cepe2 linguri smantana3 linguri faina1 lingura cascaval ras.

Tocana de vitel cu arpagic murat

150 g arpagic murat500 g carne de vitel200 g rosii zdrobitevin rosuenibaharfoi de dafinulei de maslinedoi catei de usturoi

Friptura de vitel cu arpagic – Stifatho

1 kg carne de vitel150 ml ulei de masline1 ceapa mare tocata400 ml suc de rosii sau bulion4 linguri otet100 ml vin rosu1 frunza de dafin700 g arpagic2 catei de usturoi tocati100 g untPatrunjel tocat

Paste cu carne de vitel

500 gr carne de vitel1 ceapa mare1/2 ardei rosu2 rosii1 foaie de dafin1/2 lingurita oregano uscat1 lingurita boia dulce1/4 lingurita piper negru macinatsare3 linguri ulei2 linguri Vegeta